La Vida es Bonita

Shopping

Publicerad 2010-11-28 11:25:14 i Allmänt



Jag ska snart duscha och fixa mig. Vi ska åka in till Khao Lak ikväll för lite shopping. Hoppas jag hittar någon klänning och bikinisar.

Annars har vi varit på hotellet hela dagen. Planerat och fixat. Vi kommer ha kanotstafett som en aktivitet så vi provade kanoterna idag, det var sjukt kul! Krävs en del teamwork, haha. Så övade vi på MiniDisco tillsammans med vår Thai Staff och det slutade med att det var fullt av folk som kom in och kollade.



sååååå söt! Vi har fyra stycken valpar på hotellet. Jag skulle kunna sitta med dem hela dagen.

Utflykt

Publicerad 2010-11-27 13:58:40 i Allmänt

Idag har vi varit på kanotsafari. Vi paddlade, eller vi paddlade inte det var thais som paddlade, in i små grottor. En var helt mörk så vi fick lysa med ficklampa så att man skulle se något.
På ett ställe åkte vi genom flera grottor så vi kom till olika laguner. Till sist stannade vi på en strand så man fick sola och bada.

Har glömt lägga in bilderna på datorn. Men jag lägger ut imorgon. Det var så fint!



En bild från kick off istället. =)

Hotellvisning

Publicerad 2010-11-25 11:15:43 i Allmänt

Nu har jag varit på hotellet där jag ska spendera min vinter. Vi ska brainstorma och komma på idéer till aktiviteter vi ska ha. Jag har tydligen blivit det sportiga. Haha, det trodde ni inte va? Jag vill ha vattengympa och powerwalk och sånna saker.

Det ska bli så kul att börja jobba. På onsdag har vi våra första gäster på hotellet och då ska allt vara klart så vi har lite att göra tills då.



Beach Villa.



Lägenheter



Hotellet från stranden



White Beach, finaste stranden i Khao Lak.

-Amanda

Thailand

Publicerad 2010-11-24 16:17:43 i Allmänt

Nu är jag i Thailand och jobbar som Guide. Kommer att arbeta på ett nyöppnat hotell i Khao Lak.

Vi kom hit på söndagen och nu har vi intro. Igår var vi på Djungelsafari och idag var vi på snorklingstur på Similan Islands. Det är helt underbart att åka på utlykter på jobb. Idag så snorklade vi bland korallrev och simmade med en sköldpadda.



I Honeymoon Bay!



-Amanda


Om

Min profilbild

En blogg om mitt liv som guide. Allt om resor, vardagsliv och spännande saker jag får uppleva.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela