La Vida es Bonita

Jag kastar sten mot solen för jag hatar den..

Publicerad 2011-09-19 16:58:54 i Allmänt


Nej, jag hatar inte solen på riktigt bara just idag. Jag har världens huvudvärk som har suttit i sedan lördag natt. Det hjälper inte att jag tar massa piller och dricker vatten. Sov också länge idag, det har ju annars blivit ganska dåligt med min sömn de senaste dagarna. Men det får bli en tidig kväll idag så hoppas jag att huvudvärken försvinner.

Vi var på Palm Beach idag alla i Alanya för en Hygge-dag alla tillsammans. Är ju så svårt att göra annars eftersom alltid någon måste jobba. Men idag hade de ordnat det så att vi alla kunde ses tillsammans. Jag orkade ändå inte med solen och värmen så har legat i skuggan och läst hela eftermiddagen.

Nu är jag hemma och ska vila och äta lite. Senare ger jag mig nog ut på en promenad när det har blivit lite svalare ute. Jag är så trött på att alltid svettas vad jag än gör. Det går inte att beskriva hur mycket jag längtar efter regn och kyla, snö skulle vara helt underbart just nu.



Tatueringsdag

Publicerad 2011-09-14 14:53:00 i Allmänt


Nu har jag lugnat mig lite från mitt förra inlägg och vill berätta(utan bilder) hur mycket jag älskar min tatuering. Jag och Idalina hade bokat tid på Alanya Ink, lite kul eftersom min förra gjorde jag på Tenerife Ink. Jättetrevliga människor som arbetar där och superduktiga. Jag var ganska nervös eftersom jag inte riktigt minns hur det känns eller hur ont det gör. Men det gjorde faktiskt inget ont alls! Det är klart att det känns men det gick så fort, ca 30 min bara.
Känner mig så GLAD! Den är till min mamma som jag alltid kommer älska mest i hela världen.

När vi var klara så gick vi till ett av våra hotell och åt middag. Supermysigt hotell som ligger upp på berget. Haha körde lite benböj i backen ner sedan. Så fortsatte vi kvällen hos Idalina med film och te. Såg 7 pounds, superbra film! Den borde du se mamma! Jag skulle aldrig tveka att ge dig min lever och båda mina njurar.




Ilska!

Publicerad 2011-09-14 11:43:38 i Allmänt


Jag är så arg och irriterad. Har tagit superfina bilder på min nya tatuering som jag älskar! MEN tack vare att Kathrine packade med sig min kabel så kan jag inte lägga över bilderna. Och min back up har varit att jag skickar bilder med mejl från min telefon så jag kan öppna dem på datorn, men nej då! Internet i det här huset är så otroligt dåligt. Eller så är det min telefon det är fel på, mejlen bara lägger sig i utkorgen men skickas aldrig! Frustrerande.

Så ja, inga bilder förän om 18 dagar när jag kommer hem, till en ren och fin och mysig lägenhet i älskade Sverige!

Bitter? Ja något.






Beach

Publicerad 2011-09-13 15:50:25 i Allmänt


Idag när vi låg och stekte på stranden så kom jag på hur mycket jag saknar Thailand. Jag kunde nästan känna alla speciella dofter av thaicurry, citrongräs och rökelse. Den känsla av lugn som finns i hela landet blandat med stressen av bilar och tuktuks överallt. 70 miljoner människor där alla är omring 1,40 långa.

För sex månader sedan när jag var så trött på Thailand, irriterad på att aldrig någon förstod vad jag sa och längtade hem til snön i Sverige mer än någonsing. Då kunde jag aldrig tro att jag skulle längta tillbaka eller någonsin komma tillbaka till det landet.

Det kommer nog dröja ett tag innan jag reser till Thailand och Asien igen. Nu känner jag att jag vill på nya äventyr. Upptäcka Afrika och det stora landet i väst. Kan inte förstå varför jag aldrig har tagit mig till USA, jag som älskar och drömmer mig bort i alla filmer och serier som utspelar sig där. Det får bli en resa väldigt snart.

Som tur är så har jag alla mina underbara minnen från mina resor till Thailand, med familjen och som guide i Khao Lak.








Hotellfrukost

Publicerad 2011-09-13 08:45:00 i Allmänt


Godmorgon!

Har varit ute på en morgonpromenad, det är underbart skönt att gå innan det blir för varmt. Körde också lite armar och mage på en fin parkbänk jag hittade på vägen.

Nu ska jag möta upp Anna, Idalina och Lisa och gå till vårt fina hotell Sunpark Ocean och äta frukost. Det är en lyx man får unna sig på sina lediga dagar. Gott bröd, scrambled eggs och yogurt med massa olika frukter.
Sedan ska vi spendera dagen på stranden. UNDERBART!

Ny tatuering på G!

Publicerad 2011-09-12 16:34:05 i Allmänt


Sitter och söker efter olika fonter till min nya tatuering. Jag ska göra en text i nacken, kommer bli riktigt bra!
Idalina ska göra en samtidigt och hon är ute för att kolla tider. Det blir antagligen ikväll eller imorgon kväll. Spännande!
Min senaste tatuering gjorde jag för nästan två år sedan på Teneriffa. Jag är lite nervös att jag ska ha glömt hur ont det faktiskt gör.

Wish me luck! Bild kommer på bloggen ASAP.



Blomma från Tenerife.



Min första och bästa tatuering!


Amanda



Finbesök

Publicerad 2011-09-11 16:15:00 i Allmänt


Just när jag tror att jag ska längta hem varje dag fram till jag åker 1 oktober, så får jag ett glädjande besked! Mitt favoritpar som jag hade lyckan att lära känna på Teneriffa för två år sedan, Helene och Max, kommer till Alanya 27 september!

Ska bli underbart att se dem igen!



Så snygga ;)




Trött och sliten.

Publicerad 2011-09-11 12:57:21 i Allmänt


Det var ju som sagt länge sedan jag hade flygplats. Jag vet inte om det var därför eller om det var något annat fel på mig igår. Jag var så otroligt trött! Visst det är inte så konstigt att man är trött halv fyra på natten men det här var något värre än vanligt! Jag hade också ont i hela kroppen, kunde inte stå på fötterna, ryggen knakade så fort jag rörde mig. Jag var ett vrak helt enkelt!
Så inatt kör vi igen, hoppas jag kan fungera lite mer normalt.

Jag laddar upp med den bästa gröten jag har gjort på länge! Massor av kanel, banan och valnötter, mums.




Bloggen blir lite tråkig och bildlös nu ett tag, min kära ex-roomie tog med sig min usbkabel hem till Danmark och vidare till Mallorca!

Tres semanas

Publicerad 2011-09-10 08:02:19 i Allmänt


..three weeks, tre veckor!

Så lång tid är det nu tills att jag lämnar Turkiet och åker hem till mitt kära hem i Norrköping. Jag längtar så till att komma hem till höst och mys i soffan med min underbara familj(minus syster då, som kommer till Turkiet 5 dagar innan jag åker). Hon har fått jobb på Sunwing i Side, kommer säkert bli superkul för henne.

Jag ska göra mig iordning för en powerwalk och sen blir det flygplatsen inatt. Jag har inte jobbat flygplats på 1,5 vecka, nästan så att jag har glömt hur man gör haha!


Ha en fin dag!

Om

Min profilbild

En blogg om mitt liv som guide. Allt om resor, vardagsliv och spännande saker jag får uppleva.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela