La Vida es Bonita

Hur många Lingon...

Publicerad 2011-04-28 22:45:24 i Allmänt


Ikväll hade jag och Mamma lite "mamma-dotter kväll". Vi var och åt middag och sen bio. Svensk film är faktiskt underskattad, eller så är det bara jag som underskattar den haha. Men den här lingonfilmen var sjukt bra. Jag skrattade hela tiden, det gick inte att stoppa mig. Men den var också lite sorglig och känslosam.
Men som sagt topp betyg!



Imorgon är det invigningsfest på Kolmården. Första gången man får åka den nya Safari-Linbanan, spännande!



Goodie Night!

Paris

Publicerad 2011-04-22 10:55:34 i Allmänt


Underbart vårväder ute. Ska snart gå ut på en powerwalk, kanske inviga mina nya Rebook Easytones. Senare i eftermiddag ska jag träffa min väninna Annie på en fika. Hon studerar i Umeå så vi har inte sett varandra sen forever!


Imorgon tidigt åker jag och Johanna till Paris. En miniweekend. Ska bli supermysigt, bara strosa omkring, dricka kaffe och vin och shoppa lite också.



Jag och Annie hösten 2009.



Känn ingen sorg för mig Göteborg

Publicerad 2011-04-17 19:22:42 i Allmänt



Sjukt, underbart bra var det igår! Musiken, vartenda ord går rakt in i hjärtat. Jag älskar låttexterna, jag känner igen mig i allt och man känner lycka, sorg, kärlek, hat, allt på samma gång.

Efter konserten gick vi vidare till Bon Bon och efterfesten där. Det var ganska stilla i början men sen ramlade det in massor av folk. Delar av bandet var också där, så härliga människor och så ödmjuka över att folk älskar deras musik.

En grymt lyckad kväll med andra ord!











"Eran musik, alltså det går inte att förklara, det är kärlek"



xoxo Amanda


Fredagsmys!

Publicerad 2011-04-15 15:11:26 i Allmänt



Jag sitter och pluggar lite om Alanya och om de hotell vi ska ha i sommar. Vi har 35 hotell i bara mitt team! Det är supermycket att håla reda på. Men jag blir så otroligt peppad av att sitta och kolla på alla fina hotell, stränderna och allt. Ska bli jättespännande med Turkiet. Jag är ju inte så insatt i den kulturen, så det blir mycket att lära sig. Har bestämt mig för att jag ska lära mig prata turkiska under säsongen, än sålänge kan jag bara säga Merhaba( tror det betyder hej?).


Nu ska jag snart iväg till gymmet och ikväll ska vi grilla på balkongen. Det var så fint vårväder förut men nu blev det molningt. Vi få kanske grilla ute och äta inne. Mys i alla fall!


- Amanda

Filmkväll

Publicerad 2011-04-14 18:39:08 i Allmänt



Hade en jättekul kväll igår. Det var så länge sedan jag vara ute och dansade hela kvällen. Älskar det! Vi var i Annas nya lägenhet innan, supermysig och fin lägenhet. 

Idag så var jag riktigt trött, har inte riktigt hunnit vara trött efter jag kom hem från Thailand. Har så mycket som jag vill hinna göra så jag vill inte sova. Men idag sov jag till 10.30, underbart!
Jag är fortfarande seg och trött så det blir en lugn kväll, ska äta något gott och se film med mamma. Tror Eat Pray Love. Jag såg den på bio på Rhodos men då somnade jag så jag missade nästan hela delen när hon är på Bali.



Julia Roberts är så otroligt fin!


Utgång

Publicerad 2011-04-13 18:32:57 i Allmänt

Nu drar jag på mig partyskorna och drar ut! Jag ska möta min väninna Anna, har inte sett henne på sjukt lång tid så ska bli riktigt kul. Men det blir en lugn kväll, har mycket att göra imorgon.





- Amanda

Misslyckad bloggning

Publicerad 2011-04-13 12:09:28 i Allmänt

Jag har inte orkat eller haft tid att blogga från Thailand. Dåligt jag vet! När man inte har internet på rummet så tar det mycket mer tid om jag ska hinna blogga.

Nu är jag hemma igen! Kan skriva lite om hur säsongen har varit senare. Har varit på gymmet nu på morgonen, körde lite crosstrainer och magövningar med min tuffa PT Johanna (AKA min syster). Jag kommer säkert ha träningsvärk imorgon men vill man ha snygg mage till sommaren!


-Amanda

Om

Min profilbild

En blogg om mitt liv som guide. Allt om resor, vardagsliv och spännande saker jag får uppleva.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela