La Vida es Bonita

Partytime!

Publicerad 2011-07-21 20:07:02 i Allmänt


Ikväll slår vi klackarna i taket och kör all in! Paljettshortsen är på och håret är på plats. Ett tag iaf, det är så fuktigt ute så det kommer väl sluta med ett stort krull som vanligt haha.

Sitter nu och väntar på att Anna ska bli klar så blir det middag på Villa Okan innan vi går vidare till Crazy Horse.


Puss och kram!

Sovmorgon

Publicerad 2011-07-21 09:53:44 i Allmänt


Idag kände jag verkligen att jag ville sova ut och det behövde jag också. Har jobbar 14 timmars dagar den här veckan och sovit max 6 timmar.
Jag hade tänkt gå upp vid 7 och ta en powerwalk men jag får göra det ikväll istället. Är alldeles för varmt för att träna mitt på dagen.

Jag har ätit långfrukost nu med flingor, nescafé och det sista av min leverpastej. Tur att Anna kommer om två veckor och kan ta med sig ny till mig.

Jag måste verkligen tvätta idag så jag tänkte ta mig upp på taket där våra tvättmaskiner står och sola mig medan mina kläder och lakan blir rena.

Sen ikväll blir det utgång! Det är många som är lediga imorgon så då blir det alltid stor utgång kvällen innan.



Nu ska jag på med bikini och cocosolja!


MiniDisco!

Publicerad 2011-07-20 21:05:42 i Allmänt



Jag var med Katrine ut på deras hotell när de skulle ha MiniDisco. Så mysigt, jag saknar dagarna då jag själv hade MiniDisco med alla söta barn.

Hej hej hej, det är Minidiscodags!




Alanya, Turkey.



Khao Lak, Thailand.

Bränd?!

Publicerad 2011-07-17 19:43:23 i Allmänt





Såhär fin blir man efter två dagar mitt i solen. Synd att man inte får ha bikini på flygplatsen, då skulle jag haft en betydligt snyggare bränna en den här charmiga trekanten. Och då ska vi inte ens prata om min näsa, haha typ Rudolf med röda mulen! Nästa gång blir det spf 50+


Nu ska jag och Anna(som har kommit tillbaka efter semestern!) på Holiday Kick Off!

Flygplats igen

Publicerad 2011-07-17 08:00:00 i Allmänt


Ännu en varm dag i solen, men idag är det jag som är ansvarig och får bestämma allting! Men det är ju också jag som får ta all skit om det är något som inte fungerar.
Det som nästan är bäst med att vara ansvarig är att man slipper åka buss till flygplatsen, man kör själv med bil till Antalya. Och idag slipper jag vara ensam i bilen till flygplatsen. Jag har med mig Olivia och Lisa som ska åka hem på semester, trevligt trevligt!


Så på med bra musik så kör vi!






Längtar

Publicerad 2011-07-16 22:35:28 i Allmänt




Nu kommer den här roliga tiden när man ska bestämma sig för vart man vill ta vägen till vintern. Det är ju tidigt, jag menar shit det är ju mitt i juli och sommar men så är det, man måste alltid planera långt i förväg.

Jag tycker att det är så svårt det här valet, och jag vet aldrig säkert om jag har valt rätt. Jag längtar till så många nya platser och saknar så många ställen jag har varit på. Det kommer kanske alltid vara så att jag längtar bort, vill ha nytt hela tiden.

Jag har några dagar kvar att fundera. Nu ska jag sova måste upp tidigt imorgon!


God natt!



Lördag på flygplatsen

Publicerad 2011-07-16 18:35:48 i Allmänt



Det är inte okej att vara ute i solen hela dagen när det är 40+ ute! Jag är så otroligt trött av att ha sprungit omkring på flygplatsen hela dagen. Jag är fortfarande törstig fast jag tror att jag har druckit 5 liter vatten, och jag har bränt mig lite på näsan haha.

Nu ska jag ut på en promenad, jag har inte kunnat träna någonting nu när jag har varit sjuk. Men nu mår jag mycket bättre så tänkte börja med en lång promenad i lagom tempo. Jag känner också att jag behöver rensa huvudet lite och då finns det inget bättre än att ta med sig iPoden och ut och gå.





Första bilden på mitt hår

Publicerad 2011-07-13 11:48:08 i Allmänt

Jag har varit jättedålig med uppdateringar! Det känns som jag har jobbat dygnet runt och någon gång däremellan har jag försökt hinna äta och sova. Har en superförkylning också som jag aldrig verkar bli frisk från.

Jag var ledig igår och idag så igår sov jag hela dagen, gick och handlade massa frukt senare på kvällen. För att försöka bomba in c-vitamin i min kropp.
Idag mår jag lite bättre så jag tänkte ta med mig en bok och ta en promenad bort till Starbucks, kan hända att det är en Frappucino som behövs för att bli frisk.


Här kommer även en bild på min nya frisyr som jag klippte förra veckan. Gillar den fortfarande men saknar mitt långa hår ibland, tur det finns löshår.



Kommer bättre bilder!


Mini weekend

Publicerad 2011-07-06 11:11:16 i Allmänt


Jag har varit ledig två och en halv dag och det känns som jag har semester, UNDERBART!

Måndag var det White Night här i Alanya. Så jag och Katrine började dagen med lite shopping. Dresscoden är ju helt vitt så det blev en vit klänning och ett par vita skor. Sjukt snyggt och bohemic style. Men lite innan vi ska gå så kommer jag på att jag inte har någon väska, så jag springer ut och köper en lite rosa tygpåse för 2 TL, supersöt och fick plats med mina pengar, nycklar och mobil. Perfekt ju!

White Night var så otroligt kul. Det är en härlig känsla att dansa loss på stranden med grymma DJ:s, och vi vann tävlingen vem som sålde flest biljetter. Så big bottle of champagne till TCNE!

Sedan fortsatte kvällen på Crazy Horse. OCH jag lyckas tappa bort min fina rosa påse och min telefon! Som tur var hade Dina, som skulle bo hos mig, tagit mina nycklar. Varför vet jag inte men det var nog ödet. Så 100 TL och en tygpåse fattigare är jag nu men telefonen fick jag tillbaka på morgonen. Katrine hade lånat den? Haha och jag trodde den var stulen. Jag som redan hade börjat planera att köpa en iPhone!


Tisdagen blev det lite shopping, Starbucks och en tur till frisören. Jag som egentligen inte litar på att en turkisk man ska röra mitt hår. Men det är såååååå snyggt! Jag lägger upp bilder senare när det är fixat. En riktigt mysig dag som avslutades med en mysig middag på Villa Okan och tjejsnack innan vi somnade.

Idag har Dina åkt hem tidigt och jag ska snart börja jobba, det blir flygplatsen hela natten.


Ha en fin fin dag!

AMANDA


Om

Min profilbild

En blogg om mitt liv som guide. Allt om resor, vardagsliv och spännande saker jag får uppleva.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela